fbpx

ZÁSADY OCHRANY SOUKROMÍ A OSOBNÍCH ÚDAJŮ

 

 

Alma-natural cosmetics s.r.o., IČO: 08881871, se sídlem Kuršova 6, Brno, 635 00 a sídlem provozovny Kubíčkova 19, 635 00 Brno (dále jen „Správce“) tímto informuje o základních zásadách a principech, na základě kterých jako správce osobních údajů ve smyslu Nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679 ze dne 27. dubna 2016 (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) v souvislosti s poskytováním svých služeb nakládá s osobními údaji svých klientů, které klienti Správci v této souvislosti poskytnou.

 

Správce zpracovává v případě Vaší objednávky učiněné prostřednictvím rozhraní webové stránky Správce umístěné na internetové adrese https://www.alma-naturalcosmetics.com, následující osobní údaje:

jméno a příjmení,

adresní údaje,

telefonní číslo,

e-mailovou adresu.

Jméno a příjmení a adresní údaje je nutno zpracovat ze zákonných důvodů za účelem řádné identifikace a vystavení daňového dokladu. Takové zpracování umožňuje článek 6 odst. 1 písm. c) obecného nařízení o ochraně osobních údajů, neboť toto je nezbytné pro splnění právní povinnosti, která se na Správce vztahuje. Telefonní číslo a emailovou adresu je nutno zpracovat za účelem potvrzení objednávky a případného informování o důležitých skutečnostech majících vliv na smluvní vztah či na plnění ze smlouvy uzavřené mezi Správcem a objednatelem. Takové zpracování umožňuje článek 6 odst. 1 písm. b) obecného nařízení o ochraně osobních údajů, neboť toto je nezbytné pro splnění smlouvy. Tyto osobní údaje budou zpracovávány po dobu nezbytně nutnou k zajištění vzájemných práv a povinností vyplývajících ze smlouvy, tj. vždy minimálně po dobu trvání smlouvy a dále po dobu, po kterou je Správce povinen tyto údaje uchovávat podle obecně závazných právních předpisů. To samé platí, nedojde-li k uzavření smlouvy. Neposkytnutí některého z těchto údajů může mít za důsledek neuzavření smlouvy.

Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem, osobní údaje však pro Správce na základě smlouvy o zpracování osobních údajů budou zpracovávat i další zpracovatelé, a to zejména účetní kancelář, advokátní kancelář apod. Seznam těchto zpracovatelů je k dispozici na webových stránkách https://www.alma-naturalcosmetics.com nebo na vyžádání prostřednictvím e-mailové adresy info@alma-naturalcosmetics.com.

 

Vezměte prosím na vědomí, že máte právo:

  • požadovat informaci, jaké Vaše osobní údaje jsou zpracovávány,

  • vyžádat si přístup k těmto údajům a tyto nechat aktualizovat nebo opravit,

  • požadovat výmaz těchto osobních údajů, popřípadě omezení jejich zpracování,

  • vznést námitku proti zpracování osobních údajů,

  • na přenositelnost osobních údajů,

  • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů obrátit se na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů.

 

V případě dotazů ohledně zpracování osobních údajů lze Správce kontaktovat telefonicky na čísle +420 777 044 199 nebo prostřednictvím e-mailové adresy info@alma-naturalcosmetics.com. Obecné informace o zpracování osobních údajů lze nalézt též na internetových stránkách Úřadu pro ochranu osobních údajů, dostupných na http://www.uoou.cz.

×
×

Cart